06-185 66 407 - Minervaweg - P1 Nijhof, Baarn info@beqwaam.nl

Cursus lassen Amersfoort

Cursus lassen Amersfoort

Met een cursus lassen kunt u vaardigheden aanleren die te gebruiken zijn als hobby of in en om het huis. Er zijn bijna geen grenzen te bedenken aan de verscheidene klussen en projecten die met behulp van of in het geheel met lassen voldaan kunnen worden. Het gaat hier om een zeer waardevolle vaardigheid die maar weinig mensen in de vingers hebben. Ergens is dit wel te begrijpen. Ook al is leren lassen voor een groot deel een kwestie van veel oefenen, bepaalde kennis is onmisbaar. Waarom zou u geen gebruik maken van de ervaring en de kennis van een professionele lasser om zich deze vaardigheid eigen te maken?
Dat is wat u kunt verwachten als u een cursus lassen volgt bij ons, Beqwaam.

De cursus lassen die wij u aanbieden voor Amersfoort e.o. geeft u alle handvaten om deze vaardigheid zelf verder te ontwikkelen. De methode die wij hanteren in onze cursussen en workshop geeft u de middelen om te leren lassen. Misschien denkt u dat u onhandig bent. Wij bewijzen u graag het tegendeel.

Ontwikkel uzelf met onze cursus lassen Amersfoort

Deze skill kent een brede toepasbaarheid in zeer veel technische vakken. Het is niet verbazingwekkend dat het dan ook vaak genoeg van toepassing kan zijn in en om uw huis. Reparaties aan uw auto, loodgieterswerk of het repareren van een dakgoot om maar een paar voorbeelden te noemen. Daar houden de toepassingen van deze vaardigheid niet mee op. Ook op hobbymatig gebied kunt u dankzij onze cursus lassen de mooiste en meest creatieve zaken maken.
Onze methode is erop gericht om u kennis te laten maken met alle relevante aspecten die komen kijken bij deze bezigheid.
Zo worden beide methodes die komen kijken bij het lassen behandeld; MIG en elektrisch. U gaat oefenen op de meest voorkomende materialen en de variaties hierin. Evengoed wordt er rekening gehouden met het onderhoud van het lasgereedschap en natuurlijk de veiligheid.

Hoe we te werk gaan

Wij vinden het belangrijk dat u voldoende persoonlijke aandacht krijgt bij de cursus lassen. Daarom maken we gebruik van een kleine groep. Zo kan iedereen de aandacht krijgen die nodig is en hoeft u niet te wachten voor het gebruik van de machines en apparaten.
Van hard werken krijgt men honger. Bij de cursus lassen is de lunch inbegrepen. Ook het gebruik van de machines en apparaten is ingecalculeerd.
Zoals gezegd leert u deze vaardigheid het beste door het simpelweg te doen. De balans tussen theorie en praktijk is dan ook zo afgestemd dat u gelijk in de praktijk mag toepassen wat u zojuist hebt geleerd. Het resultaat krijgt u nadertijd mee naar huis zodat u altijd het geleerde opnieuw kan bestuderen.
Als Calibris erkend leerbedrijf kunt u bij ons terecht voor nog veel meer cursussen en workshops. Leren lassen in Amersfoort e.o. doet u bij Beqwaam.


Cursus lassen Amersfoort

Cursus lassen Amersfoort
Cursus lassen Amersfoort - Beqwaam

Naar de workshops van BEQWAAM