06-185 66 407 - Minervaweg - P1 Nijhof, Baarn info@beqwaam.nl

Workshop Beton en Hout

De workshop beton en hout geeft gelijk voldoening. Ga aan de slag met dit prachtige stoere product en maak de prachtige combinatie met hout.

Bij deze workshop beton en hout leert u stoere betonnen objecten te maken. Dat betekent dat u leert een mal te maken en een combinatie met hout te maken. Na een klein proefje om het gevoel van beton te pakken te krijgen maakt u van beton en hout een kruk. We leren u hoe de professional dat doet met een verbinding van hout.
Daarna maakt u een lamp van een iconische fles of een eigentijdse betonnen lamp met houten bovenblad.

De mallen maakt u van hout, bladen van kunststof, zelfs bewerkt karton ed. We leggen u ook uit hoe u een betonnen plantenbak maakt en wat het verschil met beton-cire en beton look verftypes is.

U krijgt een curriculum met onder andere de 10 stappen van BeQwaam om een “betonnen object maken”.

En is de keuken toe aan een nieuw betonnen aanrechtblad? Deze workshop beton en hout helpt u op weg.

Deze workshop gaat verder dan onze collega’s zodat u thuis zelfs aanrechtbladen kunt maken. U gaat werken met impregeermiddelen en toevoegingen als plastificeerder en kleurstoffen.

“Beton aanmaken en combineren met hout” is de focus op deze beQwaam workshop en u gebruikt Knauf betonmortel – juist omdat deze de stoere uitstraling heeft.

Dagdeel – 4 uur – Prijs €99,-
workshop beton en hout zijn zo'n mooie combinatie. Warmte en kracht bij elkaar. Deze workshop maakt vast een hoop creativiteit en technische kennis in u los.
Workshop beton en hout zijn zo'n mooie combinatie. Warmte en kracht bij elkaar. Deze workshop maakt vast een hoop creativiteit en technische kennis in u los.
Beton en hout zijn zo'n mooie combinatie. Warmte en kracht bij elkaar. Deze workshop maakt vast een hoop creativiteit en technische kennis in u los.
Beton en hout zijn zo'n mooie combinatie. Warmte en kracht bij elkaar. Deze workshop maakt vast een hoop creativiteit en technische kennis in u los.
W

Workshop Opbouw

1. We leggen de stappen uit van de dag.

2. We laten zien wat er allemaal gemaakt kan worden van beton met eenvoudige middelen.

3. Maken van de beton mal – voorbewerken met beton-lossingsmiddel.

4. Oefenen met het beton aanmaken en gieten.

5. De mogelijkheden van het nabewerken van het beton door schuren, slijpen en waxen.

6. U krijgt de gemaakte betonnen objecten mee naar huis om daar verder uit te harden. Of wij sturen het naar uw huisadres (slechts 7,95).

Foto's eerdere workshops

W

Wat kan ik hierna doen?

We bevelen u van harte de workshop Meubelmaken ‘eerste stappen’ of Meubelmaken ‘hollands tafeltje’ aan.
Of wilt u een extra snelle stap maken volg dan de Meubelmaken ‘flinke stappen’ waar u als beginner in een dagworkshop extra snel leert.

W

Cadeaubon

De workshop beton en hout is ook leuk om als cadeau te geven. Bestel onze houten gelaserde cadeaubon

beton en hout cadeaubon

W

Voor Wie

Iedereen is welkom. Of u ervaring heeft of niet. Deze workshop gaat verder dan andere beton workshops in Nederland, want u maakt zelf een mal en u combineert beton met hout – een prachtige combi van stoer en fijn.

De afgelopen 16 jaar hebben 20.000 cursisten beqwaam bezocht.

Aantal cursisten
Bij deze workshop komen minimaal 3 en maximaal 6 deelnemers.

W

De prijs

  • In de prijs inbegrepen zijn het gebruik van alle machines, materialen en gereedschappen. U heeft dus geen extra kosten.
W

Is er nog plek?

W

Reservelijst

Via de WhatsApp groep “Maken wat je wil” houden we u graag op de hoogte wanneer er plekjes vrijkomen. U kunt de groep ook weer makkelijk verlaten.
Er is ook een reservelijst voor de  “Meubelmaken” en  “Klussen” workshops.