06-185 66 407 - Minervaweg - P1 Nijhof, Baarn info@beqwaam.nl

Workshop Laminaat leggen

Laminaat leggen lijkt eenvoudig, maar er zijn talloze moeilijke punten die u tegen het lijf kunt lopen. Bij deze BeQwaam workshop laminaatleggen gaat u samen met de professional deze punten te lijf. En u gaat naar huis met veel kennis en kunde om zo zelf aan de slag te kunnen gaan.

U gaat aan de gang met het laminaatleggen  in hoeken en rond verwarmingsbuizen. Ook wanneer de hoeken van muren niet helemaal recht/haaks zijn. U leert waar u moet beginnen en met welke gereedschappen u minimaal aan de gang kunt gaan. Over zagen en aftekenen van de laminaatdelen, uitzet en krimp en voorkomen van doorklinkend geluid zodra het gelegd is.

Met deze kennis kunt u ook lamellenparket leggen. Dit laten we in ‘t kort ook zien.

“professioneel leren laminaat leggen” is de focus bij deze workshop laminaat leggen.

Dagdeel – 3 uur – Prijs €149,-

Leer de verschillende laminaatplanken in kwaliteit te onderscheiden
Welk gereedschap is handig bij het laminaatleggen
BeQwaam workshop laminaatleggen - handige tips
W

Workshop Opbouw

1. Uitleg over de aanpak van uw laminaat klus. Opmeten, aanschaf van het laminaat, verschillende soorten en kwaliteiten laminaat.

2. Uitleg over gereedschappen en hulpmateriaal. “Hoe doet de vloerlegger het?” Wat zijn de eisen? U gaat werken met de decoupeermachine, afkortmachine en de laminaatknipper. Zo kunt u thuis een keuze maken welk gereedschap uw voorkeur heeft. We vertellen wat over kopen vs. huren.

3. U gaat aan de gang. U begint met het maken van ‘meters’, dus lekker wat stroken wegleggen, het gevoel in de vingers (en knieen.. 🙂 ) krijgen.

4. Daana gaan we ons verdiepen in de radiatorbuizen, ongelijke muren, niet haakse hoeken, deurposten en dergelijke. U legt een klein vloertje met deze moeilijkheden en lost ze met hulp van BeQwaam op.

4. U zaagt of knipt en zet de plinten voor een fraaie afwerking.

5. U krijgt een beschrijving mee naar huis.

Foto's eerdere workshops

W

Wat kan ik hierna doen?

W

Voor Wie

De cursus laminaatleggen is uitermate geschikt voor diegenen die nu zelf een fraaie vloer willen leggen – u kunt het zelf!

Aantal
Bij deze workshop komen minimaal 3 en maximaal 4 deelnemers.

W

De prijs:

  • Deze workshopprijs is inclusief laminaat/plinten. U krijgt afstandhouders  mee naar huis.
W

Is er nog plek?

W

Reservelijst

Via de WhatsApp groep “Klussen” houden we u graag op de hoogte wanneer er plekjes vrijkomen. U kunt de groep ook weer makkelijk verlaten.
Er is ook een reservelijst voor de “Maken wat je wil” en “Meubelmaken” workshops.