06-185 66 407 - Minervaweg - P1 Nijhof, Baarn info@beqwaam.nl

Workshop Staande Lamp van hout zelf maken

Zelf een houten lamp maken is voor veel mensen een geweldige uitdaging. Vaak lopen de poten of andere delen in schuine vormen of soms zelfs in sierlijke krullen. Het maken van een lamp is echt een uitdaging. Het is misschien wel het meubelstuk wat er het makkelijkst uitziet maar zeker niet is, om zelf te maken. En BeQwaam geeft u jaarlijks een soort lamp die u zelf gaat leren maken. U krijgt vuren hout of eiken als u dat liever wilt (kost iets extra). En de machines worden uitgelegd. Daarmee gaat u veilig aan de slag. Ook de japanse trekzaag, freesmachine, noem maar op komen aan bod.  Dus… het is wel zaak dat u al eens eerder iets met hout heeft gedaan. Veiligheid staat voorop.

Heeft u het hout gezaagd, dan wordt het tijd om te monteren. Maar ook de elektra gaat niet ontbreken. Snoer, stekker, schakelaar, fitting die krijgt u van BeQwaam.
En dan naar huis met een prachtige lamp. Items zoals lampenkappen (waar van toepassing) kunt u zelf kopen, dat kan zelfs direct in de winkel onder BeQwaam – Nijhof woonwarenhuis.

€249,-  – workshop duurt 6 uur.

Staande lamp zelf leren maken bij BeQwaam
Staande lamp zelf leren maken bij BeQwaam
W

Workshop Opbouw

  1. We beginnen met het aftekenen van het hout wat u nodig heeft voor de staande lamp
  2. Zagen van de onderdelen
  3. Frezen van gootjes voor de snoeren
  4. Frezen van het hout (fraai maken)
  5. Samenbouwen van de onderdelen – hier gaat de precisie gelden
  6. Elektra monteren
W

Voor Wie

Voor de ‘prille meubelmaker’. U heeft al een heel klein beetje handigheid met het werken met hout.  
Onze workshops bevatten geen reclames oid, sterker nog, u leert allerlei technieken met allerlei soorten en merken gereedschap.
W

De prijs:

  • inclusief vuren hout en elektra onderdelen (stekker/snoer/schakelaar/fitting).  Dus geen lamp/lampekap waar van toepassing
W

Is er nog plek?