06-185 66 407 - Minervaweg - P1 Nijhof, Baarn info@beqwaam.nl

Cursus timmerman Amersfoort

Cursus timmerman Amersfoort

Een cursus om timmerman te worden is niet alleen voorbehouden voor professionele doeleinden. Sterker nog, met de juiste cursus kan iedereen de nodige vaardigheden leren om zelf de leukste spullen te maken. Het gaat hier om het opdoen van vaardigheden die op een brede wijze zijn in te zetten en waar u uw hele leven van zal genieten. Het creëren van uw eigen meubels bijvoorbeeld geeft u niet alleen voldoening maar ook meubels die volledig naar uw smaak zijn gemaakt.
Een cursus tot timmerman in Amersfoort kan intimiderend zijn voor beginners. Daarom bieden wij u een cursus houtbewerking aan die ook geschikt is voor de onervaren beginner.
Bij Beqwaam geven we u professionele, persoonlijke begeleiding in een creatieve en uitnodigende omgeving.
Onder andere bieden wij u een cursus houtbewerking maar bijvoorbeeld ook lassen of solderen kunt u bij ons leren. Welke vaardigheden u bij ons ook opdoet, we bieden onze lessen op een laagdrempelige, omvattende en plezierige wijze aan.

Een cursus tot timmerman voor Amersfoort e.o.

Wat is er bevredigender dan uw eigen creatie onder uw eigen handen te zien groeien? Een cursus tot timmerman heeft bij ons effect, ook als u geen enkele ervaring heeft of denkt niet handig te zijn. Dit komt natuurlijk door onze aanpak.
Het gaat erom dat u plezier beleeft in de cursus tot timmerman. Daarom maken wij uitsluitend gebruik van kleine groepen in een toch ruime werkplaats.
Op deze manier bent u er zeker van dat we u persoonlijke aandacht geven zodat u op uw niveau de lessen tot u kan nemen. Het spreekt voor zich dat alle benodigdheden zoals verschillende houtsoorten en gereedschappen ruimschoots bij ons aanwezig zijn. Leren is één ding, maar direct resultaat brengt de cursus tot leven. Vrijwel iedere les is erop gericht om ook echt iets te maken. Het resultaat neemt u natuurlijk mee naar huis.

Een gerichte manier om te leren

Een cursus tot timmerman voor de beginner heeft alleen zin als u op gestructureerde wijze de verschillende vaardigheden kan opdoen. Iedere cursus die wij aanbieden is zo opgebouwd en onderverdeeld dat u op logische wijze de verschillende vaardigheden aanleert.
Door de kleine groep hebben we niet alleen alle aandacht voor u, maar hoeft u ook niet te wachten bij de machines.
U leert omgaan met gereedschappen en hout die u ook later tegen gaat komen. Een praktische benadering zodat u het geleerde de rest van uw leven kan toepassen in het maken van de mooiste meubels en ornamenten.
Naast houtbewerking kunt u bij ons, als Calibris erkend leerbedrijf, ook terecht voor onder andere een cursus lassen, solderen of loodgieten. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden die wij u bieden als het gaat om een cursus tot timmerman.


Cursus timmerman Amersfoort

Cursus timmerman Amersfoort
Cursus timmerman Amersfoort - Beqwaam

CONTACT

15 + 2 =