06-185 66 407 - Minervaweg - P1 Nijhof, Baarn info@beqwaam.nl

Lascursus voor beginners Amersfoort

Lascursus voor beginners Amersfoort

Een lascursus voor beginners lijkt bijna tegenstrijdig. Het gaat hier toch om een vak dat jaren van leren en oefenen kost? Het klopt dat leren lassen voornamelijk gebeurt door het simpelweg te doen en te blijven doen. Het klopt ook dat het hier gaat om een vaardigheid die de nodige kennis en ervaring vereist. Maar het klopt niet dat u het niet kan leren. Dankzij de lascursus voor beginners die wij u aanbieden leert u alles wat u maar moet weten om zelf uit te groeien tot een vaardige lasser.
Bij Beqwaam bieden we u de handvaten die u laten uitgroeien tot een bekwaam lasser, soldeerder, meubelmaker of klusser.
Ook de lascursus voor beginners verloopt bij ons op een gestructureerde manier. U doorloopt op logische wijze door de stappen en wij geven u alles wat u nodig heeft om de vaardigheden op te doen.

Er gaat een wereld voor u open met onze lascursus voor beginners in Amersfoort

Lassen als vaardigheid is niet alleen voorbehouden aan de professional. De toepassingen zijn zo uitgebreid dat ze werkelijk niet allemaal te benoemen zijn. Het is dan ook niet verbazingwekkend dat er zeer veel mensen zijn die gebaat zijn bij de kunst van het lassen. Het kan zijn dat u vaak met auto’s aan het klussen bent, zelf een tuinhek wilt maken of het nodige aan reparatie- en onderhoudswerkzaamheden wilt oppakken.
Met onze lascursus voor beginners leert u hoe u al deze taken en nog veel meer zelf kunt oppakken. Of het nu gaat om werk gerelateerde of hobbymatige toepassingen, u geniet uw leven lang van het resultaat van deze lascursus voor beginners.
Omdat het hier wel gaat om een vaardigheid die de nodige oefening vereist is er een uitgekiende balans tussen de theorie en de praktijk. Met andere woorden: u past het geleerde gelijk toe in de praktijk. Een lascursus voor beginners bij ons behandelt zowel het MIG/MAG-lassen als elektrisch lassen.

Lascursus voor beginners Amersfoort Lascursus voor beginners Amersfoort Lascursus voor beginners Amersfoort
Cursus houtbewerking Amersfoort Cursus lassen Amersfoort Cursus stukadoor Amersfoort Cursus timmerman Amersfoort Lascursus voor beginners Amersfoort

Lascursus voor beginners Amersfoort e.o.

Als een door Calibris erkend leerbedrijf worden onze cursussen en workshops verzorgd door ervaren vakmensen die met plezier hun kennis en ervaring delen. Wij zorgen ervoor dat u over alles beschikt tijdens de cursus wat u nodig heeft. Dit is inclusief het gereedschap en de benodigde materialen. De groep is klein zodat u de aandacht kunt verwachten die u nodig heeft. Daarentegen wordt de cursus gegeven in een ruim lokaal. Een plek die u alle ruimte geeft om fijn te werken en die uw creativiteit aanmoedigt.
Een lascursus voor beginners gaat om meer dan alleen het lassen zelf. Ook het onderhouden en het juiste gebruik van de apparatuur wordt meegenomen. Zo leert u duurzaam en veilig werken, wat evengoed van groot belang is.
Neem gerust contact op voor meer informatie en ontdek wat we u kunnen aanbieden.


Lascursus voor beginners Amersfoort

Lascursus voor beginners Amersfoort
Lascursus voor beginners Amersfoort - Beqwaam

CONTACT

12 + 15 =